Zapišite svojo zgodbo

Različne so zgodbe, ki jih piše življenje. Bolečina, stiska, žalost, groza, nemoč ter obup so občutki, ki kričijo iz posameznih zgodb in kličejo na pomoč. Tako malo je potrebno, da postane človeku zvesta prijateljica steklenica alkohola. Veliko truda, volje, moči in vztrajnosti pa je potrebno, da se človek osvobodi izpod njenega primeža.

Na forumu Zasvojenosti in pomoč so našla svoje mesto vprašanja, misli, izpovedi, razmišljanja ljudi, ki so posredno in neposredno ujeti v primež alkohola. Ljudi, ki potrebujejo strokovno mnenje ali nasvet drugih. Preberite jih.

Želite zapisati svojo zgodbo? Se sprašujete kaj storiti? Kako začeti pogovor o zasvojenosti z alkoholom? Izkušnje drugih so nam lahko pomembna opora v življenju.

Na drugi strani so lahko zgodbe tudi prijeten pripetljaj.
Na primer “na poslovnem kosilu, ko smo vsi pili vodo … in nihče ni nič rekel, kasneje pa mi je sodelavec povedal, da oni sodelujejo v akciji, za katero sploh niso vedeli, da jo soorganiziramo mi. In potem smo to razvozlali, in vsem se je zdelo fajn.
In še nekaj takšnih zgod je bilo. Gotovo tudi pri vas.

Ne odlašajte, kliknite na forum Zasvojenosti in pomoč , podajte svoje mnenje, izkušnjo, odločitev ali podporo akciji, zapišite svojo zgodbo ali zabaven dogodek.